Potravinářská Revue
Potravinářská Revue se vydává od května 2004, a to na počest vstupu naší země do Evropské unie. Je koncipován jako časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod a toto je i jeho podtitul. Ideově navazuje na někdejší časopis Průmysl potravin, který vycházel jako oficiální potravinářský měsíčník v českém jazyce v poválečném období cca 40 let až do roku 1990. Je to plnobarevný časopis tištěný na křídovém papíře v lamino lepené vazbě. Vychází 7krát v roce.
AGRAL s. r. o., vydavatel potravinářských tiskových periodik, pro Vás vydává od roku 2004 odborný časopis zaměřený na problematiku potravinářského průmyslu a jemu nejbližších odborných činností. Na jedné straně je to problematika výživy lidí, kterou potravinářský průmysl v rozhodující míře funkčně zajišťuje, včetně problematiky jakosti potravin, surovinového krytí a úrovně technologických procesů ve výrobě potravin. Na straně druhé je to obchodní síť zajišťující funkci distributora potravin konečnému spotřebiteli. S těmito společenskými funkcemi pak přímo souvisí potravinářský výzkum, odborné školství a věda. Velmi důležitým pro celé odvětví potravinářského průmyslu a obchodu s potravinami je i výkonnost státní správy a volených orgánů, ale i odborně zaměřených nevládních organizací, a to včetně struktur evropského rozměru. Náplní časopisu jsou odborné články od předních odborníků z následujících oblastí:
- Výživa
- Potravinářská věda
- Školství odborné potravinářské – učňovské, střední, vysokoškolské
- Výzkum základní i aplikovaný
- Poznatky z potravinářské praxe – technika, technologie, jakost, ekonomika, obchod
- Marketing a obchodní sítě
- Suroviny pro potravinářský průmysl, včetně aditiv a cílených zušlechťujících přípravků
- Stroje a zařízení pro potravinářský průmysl, technologické procesy
- Obaly, balicí technika a technologie
- Potravinářské novinky ze světa
- Dozorové orgány jakosti potravin
- Potravinářská legislativa
Časopis je mediálním partnerem řady významných potravinářských a společenských akcí:
- Retail Summit
- Světový den mléka
- Víno roku
- Dny chleba v Pardubicích
- Konference řezníků a uzenářů Meating v Brně
- Světový den chleba
- spolu s listem Potravinářský zpravodaj je hlavním partnerem soutěže Dobrý potravinářský výrobek Česká chuťovka
- je mediálním partnerem veletrhu SALIMA v Brně (každý druhý rok)
Termíny vydání na rok 2024
1/2024 | 2/2024 | 3/2024 | 4/2024 | 5/2024 | 6/2024 | 7/2024 |
---|---|---|---|---|---|---|
13. 02. 2024 | 26. 03. 2024 | 07. 05. 2024 | 18. 06. 2024 | 20. 08. 2024 | 08. 10. 2024 | 26. 11. 2024 |
Uzávěrky čísel vždy 3 týdny před datem vydání
Ceník inzerce
Velikost a umístění | Jednobarevné provedení (Kč) | Plnobarevné provedení (Kč) |
---|---|---|
Obálka – 1. strana | - | 80 000,- |
Obálka – 2. a 3. strana | - | 70 000,- |
Obálka – 4. strana | - | 80 000,- |
1/1 strana uvnitř časopisu | 45 000,- | 60 000,- |
1/2 strana uvnitř časopisu | 22 500,- | 30 000,- |
1/3 strana uvnitř časopisu | 15 000,- | 20 000,- |
1/4 strana uvnitř časopisu | 12 000,- | 16 000,- |
1/8 strana uvnitř časopisu | 8 000,- | 10 000,- |
Ceny uvedeny bez DPH. U celostránkového inzerátu (1/1) na spad příplatek 10 %.
Technické parametry listu
Rozměr titulu:
A4
Tisková data:
tiskové PDF s ořezovými značkami,
pouze v barevném prostoru CMYK
Způsob tisku:
čtyřbarevný ofset
Tiskový rastr:
175 LPI
Rozlišení:
300–400 DPI